[rev_slider alias=”home-university”]

ARTSUW

ARTSUW

ARTSUW

ARTSUW

ARTSUW

ARTSUW

Welcome

university
There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words.

Read More

Events

[thim-list-events number_posts=”3″ layout=”layout-2″ text_link=”VIEW ALL”]

Create your free account now and get immediate access to 100s of online courses.

[contact-form-7 id="85" title="Get It Now"]
6735
ENROLLED STUDENTS
59
LESSONS
243
5 STARS RATING
35
VIDEO

Latest News

Education news all over the world.

Trusted by over 6000+ students

Join our community of students around the world helping you succeed.

What People Say

How real people said about Education WordPress Theme.

Teodor Neagu

Teodor Neagu

ecolog, EPC Consultanta de mediu

Cursurile domnului profesor Dorin Alexandru Pop la care am participat au fost moderne, de actualitate, utile, excelent organizate si desfasurate. Obiectivitatea, diversitatea, modernitatea metodelor utilizate au fost exemple usor de aplicat de mine în domeniul ecologiei. Activitatile practice desfasurate împreuna cu domnul profesor au întarit cunostintele teoretice. Acestea fiind spuse, mi-au oferit ocazia sa-mi îmbogatesc cunostintele, sa descopar lucruri noi si sa am o baza stabila in desfasurarea unei cariere de succes.

Stelian Stanescu

Stelian Stanescu

ecolog la Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor

In opinia mea, cursurile lui Dorin au fost printre cele mai interesante din intreaga facultate, nu cred ca am ratat vreunul si asta nu din obligatie, ci din placere. La fiecare curs existau prezentari Power Point si chiar si materiale didactice reale. A avut grija sa trezeasca mereu interesul studentilor pentru studiu, sa explice materia astfel incat sa fie usor de retinut si, inainte de examen, o singura revenire pe material a fost intotdeauna suficienta pentru a ma simti pregatit. In fapt, stilul lui de a preda facea ca informatiile sa fie usor stocate, inainte de examen fiind necesara doar o reimprospatare a lor.

Din fericire eu am avut ocazia sa beneficiez si de cursuri in natura, putand aplica in teren notiunile teoretice de la cursuri. A avut grija mereu sa avem la dispozitie materiale recente, concise si de calitate, si explica mereu cu aceeasi rabdare criteriile de determinare (de exemplu) ale speciilor intalnite. In teren este foarte disciplinat, este preocupat atat de siguranta cursantilor cat si de cea a exemplarelor identificate.

Dorin este cu adevarat un om „de teren”, iar asta se poate vedea inca de la prima iesire, „citeste” cu mare atentie terenul, este bun organizator si are un deosebit spirit de echipa.

IMG_20180307_202222_093-1

Antonio Bratu

Ecolog la S.C. Geostud S.R.L.

In decursul anilor de studiu la Facultatea de Ecologie si Protectia Mediului si la programul de master Managementul Resurselor Naturale din cadrul U.E.B. am acumulat foarte multe informaţii noi despre tot ceea ce inseamna mediu, cat si despre rolul si importanta acestuia in viata noastra. Pe de alta parte mi-am intarit propriile cunostinte dezvoltandu-le intr-o gandire constienta si constructiva. In ceea ce priveste cursurile domnului Pop Dorin Alexandru, acestea au fost intotdeauna clare si cuprinzatoare, punctand foarte bine fiecare aspect pus in discutie. Calmul, rabdarea si disponibilitatea de care a dat dovada in timpul orelor de curs, cat si in afara acestora, au reprezentat un mare plus pentru mine, acest lucru fiind de apreciat. Partea practica (activitatea de teren) a jucat un rol la fel de important in formarea mea ca viitor ecolog, parte pe care domnul profesor a desfasurat-o cu profesionalism, punand in aplicare cunostintele si experienta dobandite in timp.

dav

Maria Cretu

Doctor Care Specialist

Dl. Pop mi-a fost profesor in facultate la Facultatea de Ecologie si Protectia Mediului.
Un om de calitate, foarte bine pregatit si un bun mentor.

As dori sa mentionez ca modul de predare, fie in sala de cursuri, fie pe teren, este din punctul meu de vedere unul  eficient, profesional si plin de pasiune. Daca este ceva ce il poate caracteriza pe domnul Pop ca profesor, este faptul  ca depune mult suflet in ceea ce face, iar pasiunea dumnealui o transmite si studentului dornic sa invete.

Va multumesc, domnule profesor, pentru omul ce am devenit azi!

Subscribe now and receive weekly newsletter with educational materials, new courses, interesting posts, popular books and much more!

[mc4wp_form id=”3101″]